• Eunike: +86 19158819831

ʻaoʻao_banner

nūhou

Kūʻai wela ʻo Tuya Smart Life App-Controlled Type 2 AC EV Charger me DLB Function, ua hala i ka CE Certification

Kūʻai wela ʻo Tuya Smart Life Ap1

I ka pane ʻana i ka piʻi nui ʻana o nā kaʻa uila (EVs) a me ka makemake wikiwiki no nā ʻōnaehana hoʻopiʻi hilinaʻi a maikaʻi, hoʻolauna haʻaheo ʻo Green Science Technology i kāna mea hou loa: ʻo Tuya Smart Life App-Controlled Type 2 AC EV Charger me DLB Function.Ua loaʻa hou kēia huahana ʻokiʻoki i ka hōʻoia CE hanohano, e hoʻoikaika hou ana i kona kūlana ma ke ʻano he koho kiʻekiʻe no ka hoʻopiʻi EV.

 

Hoʻolālā ʻia e hoʻokō i nā pono like ʻole o nā mea nona ka EV, hāʻawi ka Tuya Smart Life App-Controlled Type 2 AC EV Charger i nā koho mana he nui, me 7KW, 11KW, a me 22KW, kūpono me nā lako mana 220V a me 380V.Mālama kēia versatility i hiki i nā mea hoʻohana ke loaʻa maʻalahi ka wikiwiki o ka hoʻouka ʻana e kūpono i kā lākou kaʻa a me nā koi pono.

 

Nā hiʻohiʻona nui o ka Tuya Smart Life App-Controlled Type 2 AC EV Charger:

 Kūʻai wela ʻo Tuya Smart Life Ap2

1.Tuya Smart Life App Control: Hiki ke hoʻohui maikaʻi ʻia ka charger me ka app, e ʻae ana i nā mea nona ka EV e hoʻokele maʻalahi i kā lākou mau kau hoʻolimalima ma o kahi polokalamu kelepona hoʻohana.Hiki i nā mea hoʻohana ke hoʻomaka a hoʻōki paha i ka hoʻopaʻa ʻana, nānā i ka holomua o ka hoʻopaʻa ʻana, a loaʻa i ka ʻikepili a me nā helu i ka manawa maoli.

 

2. Hana DLB: ʻO ka hana Dynamic Load Balancing (DLB) e hōʻoiaʻiʻo i ka hāʻawi ʻana i ka mana kūpono a me ke kaulike i nā hoʻonohonoho hoʻoili uila.Ma ka nānā pono ʻana a me ka hoʻoponopono ʻana i ka haʻahaʻa mana e pili ana i ka nui o ka hiki ke loaʻa, hoʻomaikaʻi ka charger i ka hoʻokaʻawale ʻana i ka ikehu, hoʻemi i nā imbalances mana, a hōʻemi i ka pilikia o ka overloading.

 

3. CE Certification: TheTuya Smart Life App-Controlled Type 2 AC EV Charger ua holo pono i ke kaʻina hana hōʻoia koʻikoʻi o ka Conformité Européene (CE).Hōʻoia kēia palapala hōʻoia i ka pili ʻana o ka charger i nā kūlana palekana a me ka hana, e hāʻawi ana i nā mea nona ka EV me ka maluhia o ka noʻonoʻo a me ka hōʻoiaʻiʻo i kahi ʻike pono a paʻa.

 

4. Hoʻolālā Hoʻohana Hoʻohana: Hōʻike ka charger i kahi hoʻolālā sleek a ergonomic e hoʻohui pono i nā ʻano like ʻole.ʻO kona nui paʻa a me ka maʻalahi o ka hoʻokomo ʻana e kūpono ia no nā wahi noho, ʻoihana, a me nā wahi lehulehu, e hōʻoia ana i ka hoʻolaha ākea no nā mea nona ka EV.

 

Ke kūpaʻa nei ʻo Green Science Technology i ka hoʻoikaika ʻana i ka neʻe ʻana a me ka hoʻololi ʻana i ka ʻāina hoʻolimalima EV.Me ka hoʻokomo ʻana o ka Tuya Smart Life App-Controlled Type 2 AC EV Charger me DLB Function, hiki i nā mea nona ka EV ke ʻike i ka ʻoluʻolu o ka hoʻopiʻi ʻana i ka app, ka hoʻokele mana kūpono, a me kahi huahana palekana palekana.

 

No ka 'ike hou aku e pili ana i ka Tuya Smart Life App-Controlled Type 2 AC EV Charger with DLB Function, e kipawww.cngreenscience.coma i ʻole e kelepona mai i kā mākou mau mea kūʻai aku.

Eunice

ʻO Sichuan Green Science & Technology Ltd., Co.

sale08@cngreenscience.com

0086 19158819831

www.cngreenscience.com


Ka manawa hoʻouna: Nov-18-2023