• Eunike: +86 19158819831

hae

nūhou

"ʻO ka hoʻololi ʻana i ka hoʻolālā Tesla e hoʻokūkū i ka hoʻonui ʻana i ka hoʻonui ʻana i nā kaʻa uila"

ʻO ka hoʻoholo hou a Tesla e hoʻōki i kāna hoʻonui ikaika ʻana o nā mea hoʻokele kaʻa uila (EV) i ʻAmelika Hui Pū ʻIa ua hoʻoulu i nā ripples ma waena o ka ʻoihana, e hoʻololi ana i ka ʻoihana i nā ʻoihana ʻē aʻe e hoʻoikaika i nā hana e hoʻokō i ka ulu nui o ka noi no ka hoʻopiʻi ʻana i nā ʻoihana. ʻO Elon Musk, Luna Hoʻokele o Tesla, kāhāhā i nā mea kuleana ma ka hoʻohuli ʻana i ke ala o ka ʻoihana ma ke kūkulu ʻana i nā hale hoʻolimalima, e hāpai ana i nā hopohopo e pili ana i ka wikiwiki o ka lehulehu e hoʻonui ai i nā mea kūʻai aku o nā kaʻa paʻa.

ʻO ka neʻe koke ʻana e hoʻopau i kahi hui 500 mau lālā i kuleana no ka hoʻokomo ʻana i ka charger a me ka hoʻihoʻi ʻana i ka hoʻopukapuka ʻana i nā kikowaena hou ua haʻalele ka ʻoihana i ke ʻokiʻoki ʻana i kona poʻo, ʻaʻole maopopo e pili ana i ke ala o ka lawe ʻana i ka charger. Hoʻopiʻi kēia alo volte i nā ʻoihana ʻē aʻe e hoʻopiha i ka hakahaka a hoʻoulu i nā nīnau e pili ana i ko lākou hiki ke hoʻoponopono i kahi hemahema e hiki ke hoʻopau i nā mea kūʻai EV.

asd

Me Tesla nona ka pūnaewele hoʻoili nui loa ma US, i kapa ʻia ʻo Supercharger, ʻo kāna mau hana e hoʻohana nui i ka manaʻo o ka lehulehu i nā EV. ʻO ka loaʻa ʻana a me ka hilinaʻi o ka hoʻopiʻi ʻana i nā ʻoihana e pāʻani i nā kuleana koʻikoʻi i ka hoʻohana ākea ʻana o nā kaʻa uila.

ʻO ka haʻalele ʻana o Tesla mai kāna mau hoʻolālā hoʻonui charger, i hoʻolaha ʻia ma hope koke o ka hōʻailona ʻana i ka ulu wikiwiki ʻana o ka ʻoihana, ua mākaukau e hoʻopaneʻe i ke kūkulu ʻana i nā mea hoʻokele wikiwiki, ʻoi aku ma nā kahakai a me nā wahi i koho ʻia e like me Texas. ʻIke ʻia ka hopena ripple i nā papahana e like me ke kikowaena hoʻonaʻauao i manaʻo ʻia e Wildflower ma Queens, i kēia manawa ke kū nei i nā setbacks ma hope o ka haʻalele ʻana o Tesla.

ʻOiai ka mana o Tesla i ka hoʻopiʻi ʻana i nā ʻoihana - me 25,500 o nā 42,000 wikiwiki i ka US - ʻaʻole maopopo ia inā hiki i nā mea pāʻani ke hoʻohālikelike i kona ʻike a me kona wikiwiki. ʻO ka liʻiliʻi o nā mea hoʻonohonoho ʻike a me nā paʻakikī o ka hoʻopili ʻana i nā mea hoʻoili ke kumu nui i ka hoʻopiha ʻana i ka hakahaka i waiho ʻia e Tesla.

Eia nō naʻe, manaʻo nā mea loiloi ʻoihana ʻaʻole hiki i ka huki ʻana o Tesla ke keʻakeʻa i ka ulu holoʻokoʻa o ka hoʻopiʻi ʻana i nā ʻoihana, ʻoiai ke komo ʻana o ke kālā kālā a ke aupuni a me nā hoʻopukapuka pilikino e hoʻokele nei i ke kūkulu ʻana i ka charger kūʻokoʻa i nā hana a Tesla. ʻO ka hoʻomaʻamaʻa ʻana o ka ʻoihana a me ka hoʻopaʻa ʻana i ka ʻenehana hoʻopiʻi e hōʻailona i kahi mākeke ulu e hiki ke hoʻololi i nā hoʻololi hoʻolālā o Tesla.

ʻO ka pivot o Tesla mai ka hoʻonui ʻana i ka hoʻonui ʻia paha mai ka noʻonoʻo kālā a me ka hoʻoponopono hou ʻana i nā ʻenehana e kū mai ana e like me ka naʻauao artificial a me nā robotics. ʻO ka wehe ʻana i nā kikowaena Tesla i nā kaʻa mai nā mea hana ʻē aʻe paha i hoʻololi i kēia hoʻoholo, hiki ke hoʻoheheʻe i ka mākeke o Tesla ma ka ʻāina EV.

ʻOiai ʻo ka neʻe ʻana o Tesla e hoʻokiʻekiʻe aʻe i nā kuʻemaka, e hōʻike ana i ke ʻano ikaika o ka mākeke EV a me nā mea ʻokoʻa like ʻole e hana ana i kāna alahele. Ke kūpaʻa nei nā ʻoihana aupuni, nā ʻoihana hoʻopaʻa kālā, a me nā pono uila i kā lākou kūpaʻa i ka holomua ʻana i nā ʻoihana hoʻolimalima, me ka ʻole o ka hoʻoholo ʻana i ka ʻoihana.

Ke ulu nei ka ʻāina hoʻolimalima EV, he mea koʻikoʻi ka hui pū ʻana ma waena o nā mea pāʻani ʻoihana a me ke kākoʻo hoʻomau o ke aupuni i ka ʻike ʻana i ka ʻike o kahi ʻoihana hoʻopihapiha ākea ākea hiki ke hoʻokele i ka hoʻololi ʻana i ka neʻe uila.

Kāhea iā mā˚ou:

No ke kūkākūkā pilikino a me nā nīnau e pili ana i kā mākou hoʻoponopono uku, e ʻoluʻolu e kelepona iā Lesley:

leka uila:sale03@cngreenscience.com

Kelepona: 0086 19158819659 (Wechat a me Whatsapp)

ʻO Sichuan Green Science & Technology Ltd., Co.

www.cngreenscience.com


Ka manawa hoʻouna: Mei-07-2024