• Eunike: +86 19158819831

hae

nūhou

Hoʻolauna i ka mea hou loa i ka hoʻouka ʻana i ke kaʻa uila: hoʻohana ʻo WiFi i ka home hoʻokahi Phase 32A

Kaʻa Uila AC Hoʻopiha ʻia ʻo Smart Wallbox EV Charger 7kw

Hauʻoli mākou i ka hoʻolaha ʻana i kā mākou huahana hou loa, ʻo ka WiFi Home Use Single Phase 32A AC Electric Vehicle Charging Station Smart Wallbox EV Charger 7kw. Hoʻolālā ʻia kēia kikowaena hoʻoili ʻokiʻoki e hoʻolalelale i kāu kaʻa uila ma ka home me ka wikiwiki, maʻalahi a maʻalahi hoʻi ma mua o ka wā ma mua.

Me ka mana hoʻouka o 7kw, hiki i kēia wallbox akamai ke hoʻopaʻa i kāu kaʻa uila i kahi hapa o ka manawa i hoʻohālikelike ʻia i nā ʻano hana kuʻuna. ʻO ka hoʻokomo hoʻokomo 32A AC hoʻokahi-phase e hōʻoia i kahi ʻike paʻa paʻa a hilinaʻi hoʻi, ʻoiai ʻo ka pilina WiFi i kūkulu ʻia e hiki ai iā ʻoe ke nānā a mālama i ke kaʻina hana mai nā wahi a pau e hoʻohana ana i kāu kelepona a i ʻole papa.

ʻO ka hoʻolālā nani a me ka paʻa o ke kahua hoʻouka he mea kūpono ia no kēlā me kēia hale kaʻa a i ʻole ke ala kaʻa. He wikiwiki a maʻalahi ka hoʻonohonoho ʻana, a ua maʻalahi ka hoʻomaka ʻana a hoʻōki i ka hoʻopiʻi ʻana me ke kaomi wale ʻana i kahi pihi.

Inā ʻoe he mea nona ka kaʻa uila a i ʻole he mea hou i ka honua o nā EV, ʻo ka WiFi Home Use Single Phase 32A AC Electric Vehicle Charging Station Smart Wallbox EV Charger 7kw ka hopena kūpono loa no kāu mau mea e pono ai. E ʻoluʻolu i nā manawa kali lōʻihi ma nā keʻena hoʻopihapiha lehulehu a aloha i ka maʻalahi o ka hoʻopaʻa ʻana i kāu kaʻa uila ma ka home.

Mai poina i kēia huahana hou hoihoi. E hoʻokaʻaʻike mai iā mākou i kēia lā e aʻo hou e pili ana i ka WiFi Home Use Single Phase 32A AC Electric Vehicle Charging Station Smart Wallbox EV Charger 7kw a pehea e hiki ai ke hoʻololi i ke ʻano o ka hoʻopiʻi ʻana i kāu kaʻa uila.

ʻO Sichuan Green Science & Technology Co., Ltd.

sale08@cngreenscience.com

0086 19158819831

www.cngreenscience.com


Ka manawa hoʻouna: Mei-10-2024